Fysiurgisk massage (RAB)

Fysiurgisk massage kan afhjælpe spændingstilstande, muskelsmerter, stress og hovedpine. Styrker desuden kroppens kredsløb og immunforsvar og frembringer en øget velvære og energi. Modtageren vil føle sig mere afspændt og opleve en større tyngde og frihed i sin krop.

Min behandling er en sammensætning af forskellige massagetyper og manuelle teknikker.

Dybdemassage

Her er formålet at give en større lethed i vores bevægelser, en bedre og mere naturlig balance i vores krop og en øget opmærksomhed på vores vane- og føelsesmæssige holdningsmønstre. En dybdegående oliemassage der søger at genskabe den naturlige spænding i vores muskler og bindevæv ved at strække, adskille og løsne den enkelte muskel. Der arbejdes både på det fysiske og psykiske plan.

Fysiurgisk massage

Mest almindelige massageform. Behandler muskler, knogler, sener og ledbånd. Forbedrer desuden kroppens blod- og lymfekredsløb. Gives med og uden olie.

Afspændingsmassage

Det centrale i afspænding er at påvirke musklernes parathed (spændingsgrad), blodcirkulation og nervesystem. En blid massageform uden olie bestående af en række blide stræk af kroppens led samt bløde rytmiske bevægleser og let berøring af kroppen. Giver modtageren en oplevelse af dyb afspænding i krop og sind.

Triggerpunktsbehandling

‘Aktive’ triggerpunkter er sammentrukne muskelfibre, der danner smertefulde knuder i vores muskler. Grundet de spændte fibre forkortes musklen, hvorved bevægeligheden bliver indskrænket.
Behandlingen sker ved at lave et fast, vedvarende tryk ned i triggerpunktet, hvorved tonus i musklen løsnes. Under behandlingen kan der forekomme udstråling fra punktet.
Efterfølgende vil der opleves mindre smerte i musklen, mere bevægelighed og øget energi gennemstrømning.

Muskel energi teknik (MET)

Manuel teknik hvorved en overspændt muskel bringes i bedre tonus ved at ‘løsne’ nervesystemet.
Virkningen er en forlængelse af ‘forkortede’ muskler, styrkelse af svage muskler, mindskning af lokale ødemer, øget cirkulation, bedre ledbevægelighed og mindskning af smerter.

Dynamisk udspænding (ART)

Manuel teknik hvorved en muskel aktiveres i fuld bevægelses retning i en konstant muskelspænding. Dette giver et træk i fascie og muskel som bevirker bedre aktivitet.
Virkningen er en forlængelse af ‘forkortede’ muskler, styrkelse af svage muskler, mindskning af lokale ødemer, øget cirkulation, bedre ledbevægelighed og mindskning af smerter.

Myofasiel release teknik (MFR)

Manuel teknik hvorved huden over en overspændt muskel strækkes,
således at vævet mellem hud og muskel løsnes.
Virkningen er en mindre muskeltonus, mindskning af lokale ødemer, øget cirkulation, bedre ledbevægelighed og mindskning af smerter.

Mobilisering (MOB)

Manuel teknik hvor et led bringes ud i sin passive barriere og herfra udføres små rytmiske bevægelser. Dette medfører at den passive og aktive barriere forbedres.
Virkningen er bedre feedback til hjernen i forhold til ledstilling, mindskning af lokale ødemer, øget cirkulation, bedre ledbevægelighed og mindskning af smerter.